[ATTN! DROPSHIP WANTED] - Anda hilang punca pendapatan? Gaji kena potong? Struggle nak ada duit lebih untuk bayar komitmen bulanan?

Nak Jana Income RM50 ke RM150 Sehari Dgn Product “APPECUT” Tanpa Perlu Pegang Stok, Tanpa Keluar Modal Tapi Very High Demand? Dan Paling Dahsyat Support Marketingnya...

“Betul ke Agent & Dropship boleh buat RM1K hingga RM5K sebulan? Ada Permintaan Ke? Tunjuk Bukti Sikit"

"RM30K BERSIH”

ANNA FARHANA ,TEAM ANFA EMPIRE JOHOR

“Ikutkan Pada Permulaan Ni Kami Bermula Sebagai Pengguna Appecut je. Tapi Lepas Dapat Berat Badan Ideal…Kenapa Tidak Kami Kongsikan Kebaikan Appecut Kepada Orang Ramai. Dah laa boleh kurus, jana income lumayan pulak tu.Bermula dengan dropship & sekarang  RM30K Sebulan Bersih. Siapa Nak Bagi. Terima Kasih Appecut Kerana Ubah 360° Kehidupan Saya.”

Nak tahu kenapa mereka boleh capai sales yang luar biasa & capai impian hidup mereka?

Sebab market kurus dekat Malaysia ni sangat luas.

Anda tahu tak Malaysia adalah antara negara yang mempunyai kadar obesiti tertinggi di dunia?

Ini bermaksud ada 16.8 juta rakyat Malaysia yang memerlukan bantuan!

Tak perlu kita nak cerita bantu 1%, 2% atau 5% populasi rakyat Malaysia, anda cuma perlu bantu 100 orang je sebulan untuk kembalikan berat badan ideal mereka idamkan, dekat situ anda dah dapat extra income RM1900.

Bila dah nampak result kat depan cermin & timbang berat, berat badan pun turun dan paling best asal pakai je tak ketat. 100 orang tu pun confirm confirm akan repeat balik. Janji anda bimbing dorang cara yang betul untuk dapatkan result yang terbaik.

Dan jangan risau kalau anda tak tahu bagaimana nak bermula dapatkan 100 orang tu, kami selaku leader 10X Tribe akan bimbing anda, menggunakan sistem yang proven, tested & up to date ilmu marketing yang padu.

Bila anda join team Dropship Appecut 10X Tribe. Anda akan Dapat:

1. Teknik Marketing yang PROVEN,TESTED & UP TO DATE

Bila anda join sebagai Dropship, anda akan pelajar ilmu marketing dalam group khas dropship kami. Ini adalah antara module pembelajaran yang bakal anda pelajari:

2. Sistem Order Affiliate di Website

3. Weekly Progress Zoom Coaching

4. Reward Insentif/Bonus Dropship Elite 10X Tribe

5. Akses Lifetime Group Support 24/7

Tunggu apa lagi? Daftar Lah Sekarang

Tapi sebelum tu, kami nak mention satu benda penting.

Disebabkan tiada yuran dikenakan register, ramai yang “ambil kesempatan” program dropship ni. Jujur cakap, ramai yang register masuk nak buat perubahan dalam hidup mereka, tapi tak ambil tindakan.

Maklum laa benda percuma kan. Kalau tak buat apa2 tak hilang apa2 kan betul ke betul?

Biasalah sifat manusia memang camni.

Jujur cakap, kami tak nak orang yang tak nak dibantu oleh kami.

Jika anda rasa anda seorang yang:

Anda cari lah tempat lain untuk buat duit. Kami doakan supaya anda capai kejayaan kat luar sana.

Tapi dengar dulu, dekat 10X Tribe, Kami hanya mahu bimbing orang yang betul2 serious sahaja untuk ubah kehidupan mereka.

Bagi anda yang serious, sila isi form di bawah ini untuk mulakan perjalanan anda sebagai Dropship Appecut & belajar buat duit sehingga RM5K Sebulan. Ianya sangat2 tidak mustahil bila tindakan kita buat luar biasa.

Daftar dropship sekarang

Step 1 of 2

Full name as per IC
Nama Panggilan anda

Apa akan jadi lepas isi form ni? 

Anda akan dibawa ke satu page dimana kami telah susun secara step by step action step yang anda perlu buat. Anda follow jer step2 tersebut supaya anda boleh join group 10X Tribe kami nanti.

Copyright © Appecutstore.com 2021. This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.