...
Shopping Cart

Tahniah! Kami telah menerima pendaftaran DROPSHIP ELITE 10X anda!

Next Step

1. Verify Account Anda

Sila check email anda untuk confirm kan pendaftaran anda. Anda akan terima email seperti gambar di bawah. 

Lepas anda klik link tersebut, baru la account anda akan diaktifkan. 

2. Log in Account Anda

Step seterusnya anda klik “Log In” untuk login ke account anda. Gunakan PASSWORD yang anda submit semasa register account tadi.

Anda akan terus dibawa ke page affiliate anda. Jgn risau if anda tak biasa dgn dashboard ni, kami akan ajar. 

3. Join Group Briefing Appecut 10X Tribe

Anda akan masuk dulu dalam Group Briefing Whatsapp kami. 

Dalam group itu kami akan update anda tentang perjalanan anda bagaimana nak bermula dengan program elite dropship kami.

4. Order Appecut Dgn Harga Dropship

Senang jer. Selepas anda login sebagai Dropship, anda secara automatik akan dapat harga dropship di website kami. 

Anda cuma perlu pilih barang yang anda nak order dan checkout dari website kami. Jika anda nak beli untuk customer anda, anda letak jer address dorang dkt delivery address masa checkout. Tapi jgn risau, kami sudah sediakan video tutorial supaya anda tahu macam mana nak order nanti. 

Good job! Untuk anda yang menyahut cabaran DROPSHIP ELITE 10X Tribe ini. Anda sememangnya telah berjaya step pertama dengan membuat keputusan yang betul.

“Keputusan anda pada lepas, menentukan anda pada hari ini, Keputusan anda pada hari ini, menentukan anda di masa hadapan!”

Sekali lagi kami ucapkan tahniah dan selamat datang ke Elite 10X Tribe.

Results Guaranteed

Or 100% money back

Safe for Consumption

Our products are KKM certified

100% Secure Checkout

FPX / PayPal / MasterCard / Visa

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.